Tietoa meistä

Tilitoimisto PPJ

Paikallinen. Palveleva. Joustava.

Paikallinen: Toimistomme on keskeisellä sijainnilla ydinkeskustassa, jonne on helppo tulla ja jonne on luotu ystävällinen ilmapiiri.

Palveleva: Olemme aina tavoitettavissa, olemme asiakkaidemme kumppaneita, jotka otetaan vastaan ihmisinä. Meillä on aina aikaa kuunnella ja auttaa.

Joustava: Haluamme räätälöidä palvelumme asiakkaan toiveiden mukaan, pyrimme auttamaan kaikessa mahdollisessa.

Piia Ajanko

Piia

Asun Uudessakaupungissa aviomieheni ja tyttäreni kanssa. Vapaa-ajallani harrastan erilaisia käsitöitä, kuten ompelua, huonekalujen tuunausta ym.

Toimin PPJ:ssä kirjanpitäjänä. Aiemmin olen työskennellyt asiakaspalvelutyössä sekä tehnyt yli 10 vuotta kirjanpitäjän tehtäviä muun muassa omalla toiminimellä.

Ystäväni kuvailevat minua tunnolliseksi, tehokkaaksi, ammattitaitoiseksi, huolelliseksi sekä erinomaiseksi asioiden priorisoijaksi ja organisoijaksi.

Olethan yhteydessä jos tarvitset luotettavaa ja kokenutta kirjanpitäjää.

Jonna Nurmi

Jonna

Asun Uudessakaupungissa avopuolisoni ja kahden mäyräkoiran kanssa. Harrastuksiini kuuluu ulkoilu ja lenkkeily koirien kanssa sekä elokuvien katselu.

Työskentelen PPJ:ssä palkanlaskijana. Olen myös suorittanut palkkahallinnon erikoistutkinnon PHT. Palkanlaskijan uraa minulla on takana 5 vuotta.

Asiakaspalvelutyössä olen ollut kuitenkin koko ikäni, mm. supermarketissa 10 vuotta. Numerot ovat aina olleet lähellä sydäntä, tästä johtuen ammatinvalinta oli melko itsestäänselvyys.

Piiaan olen tutustunut jo aikoja sitten ystävän kautta. Meillä löytyi heti yhteinen sävel ja samanlainen huumorintaju, joten unelmaahan tässä eletään, kun saan hyvän ystävän kanssa pyörittää yhteistä yritystä.