Tietoa meistä

Tilitoimisto PPJ

Paikallinen. Palveleva. Joustava.

Paikallinen: Toimistomme on keskeisellä sijainnilla ydinkeskustassa, jonne on helppo tulla ja jonne on luotu ystävällinen ilmapiiri.

Palveleva: Olemme aina tavoitettavissa, olemme asiakkaidemme kumppaneita, jotka otetaan vastaan ihmisinä. Meillä on aina aikaa kuunnella ja auttaa.

Joustava: Haluamme räätälöidä palvelumme asiakkaan toiveiden mukaan, pyrimme auttamaan kaikessa mahdollisessa.

Paula Elo

Paula

Asun Laitilassa aviomieheni ja tyttäreni kanssa. Vapaa-ajallani harrastan muun muassa lentopalloa.

PPJ:ssä toimin kirjanpitäjänä ja ammatiltani olen merkonomi.

Asiakaspalvelutyö on aina ollu lähellä sydäntäni. Kirjanpitotöitä olen tehnyt 6 vuotta niin yksityisellä kuin kunnankin puolella. Ennen kirjanpitotöitä olen työskennellyt pankissa n. puolitoista vuotta.

Pienimuotoista yritystoimintaa minulla on ollut vuodesta 2015 lähtien.

Olethan meihin yhteydessä jos tarvitset luotettavan tilitoimiston hoitamaan yrityksesi asioita.

Piia Ajanko

Piia

Asun Uudessakaupungissa aviomieheni ja tyttäreni kanssa. Vapaa-ajallani harrastan erilaisia käsitöitä, kuten ompelua, huonekalujen tuunausta ym.

Toimin PPJ:ssä kirjanpitäjänä. Aiemmin olen työskennellyt asiakaspalvelutyössä sekä tehnyt yli 10 vuotta kirjanpitäjän tehtäviä muun muassa omalla toiminimellä.

Ystäväni kuvailevat minua tunnolliseksi, tehokkaaksi, ammattitaitoiseksi, huolelliseksi sekä erinomaiseksi asioiden priorisoijaksi ja organisoijaksi.

Olethan yhteydessä jos tarvitset luotettavaa ja kokenutta kirjanpitäjää.

Jonna Nurmi

Jonna

Asun Uudessakaupungissa kahden mäyräkoiran kanssa. Harrastuksiini kuuluu ulkoilu ja lenkkeily koirien kanssa sekä elokuvien katselu.

Työskentelen PPJ:ssä palkanlaskijana. Olen myös suorittanut palkkahallinnon erikoistutkinnon PHT. Palkanlaskijan uraa minulla on takana 5 vuotta.

Asiakaspalvelutyössä olen ollut kuitenkin koko ikäni, mm. supermarketissa 10 vuotta. Numerot ovat aina olleet lähellä sydäntä, tästä johtuen ammatinvalinta oli melko itsestäänselvyys.

Paulaan olen tutustunut nuoruusvuosina rivitanssin tiimoilta ja Piiaan puolestaan ystävän kautta. Molempien kanssa henkilökemiat kohtasivat heti, joten heidän kanssaan yrittäjäksi lähteminen oli luonteva ratkaisu.